In samenwerking met

Fysio Results                                            Masseur over de Vloer

Voor optimaal herstel werk ik samen met Fysio Results. Dit staat onder leiding van Ramon Kalshoven en Michael Vivas. Zij hebben al meer dan 17 jaar ervaring als fysiotherapeut en hebben in 2016 Fysio Results opgezet.

 

Sinds januari 2019 ben ik ook iedere vrijdag bij hun in de praktijk vinden. Hier heb ik dan mijn eigen kamer waar ik mijn cliënten behandel.

 

Fysio Results staat ook in samenwerking met Spineclinic, Podocentrum Alkmaar en FlexPro Coaching.

 

Kijk voor meer informatie op hun website

www.fysioresults.nl

Naast Massage Aalsmeer ben ik ook samen met mijn collega Joyce Manoehoetoe Masseur over de vloer begonnen. Dit is een platform waar masseurs hun diensten aanbieden om bij mensen thuis, kantoor of event te masseren. 

 

Kijk voor meer informatie op www.masseuroverdevloer.nl